Home » » Kereta Office Mudah Alih

Kereta Office Mudah Alih



Memang cool gila kenderaan ni. Kalau korang kerja blogger sepenuh masa atau wartawan gossip mesti syok kalau ada kenderaan ni.. Kenderaan ni takdelah sehebat karavan tapi kira oklah kalau korang nak jalan-jalan jauh sambil tak lupakan aktiviti blogging korang.. Memang best woo.. Kalau ada jual ni nak beli satu lah.. Hehehehe.. Cuma masalahnya takde tempat air. Jadi kalau nak melepaskan hajat kenalah singgah mana-mana..


Tempat letak laptop pun ada.. Sambil bosan memandu boleh dengar lagu atau tengok movie. Kalau jem, boleh main game atau berfb lagi..


Boleh je kalau korang nak tidur dalam ni.. Selamba je.. Tapi kalau badan korang yang besar tu susah le sikit… Nak pusing-pusing badan tak cukup le space..


Ha.. Nak sidai baju pun boleh.. Kalau singgah kat Teluk Cempedak mesti orang kagum woo..


Siap muat untuk buat dapur mini. Boleh le masak megi kalau lapar-lapar tu..

Amacam?? Cool kan? Oo ye, tak tau le kategori kenderaan ni kenderaan apa ntah…

sumber: ohpemandu

0 comments:

Post a Comment