Home » , » Accident Lepas 3 Jam Menang Lamborgini

Accident Lepas 3 Jam Menang Lamborgini


Frito-Lay telah memenangi sebuah Lamborghini Murcielago LP-640, bernilai sekurang-kurangnya $ 200,000. pertandingan cabutan bertuah diadakan oleh sebuah kedai runcit di Utah. tapi sayang jentera super car yg mempunyai kuasa 631 horse power tu rosak teruk akibat kemalangan beberapa jam selepas acara penyerahan kunci. oh no no baru ja dapat kete sport car tadi. dah hancus. dikatakan kemalangan berlaku semasa Frito meronda2 di kawasan perumahan tempat tinggalnya, maklumla keta baru masa untuk kembang kuncup punggung. malangnya keta Lamborghini tersebut hilang kawalan selepas tergenlicir akibat batu kerikir dan terhumban 75 kaki ke kawasan padang berhampiran. kesian, baru nak macho2 dengan keta baru. tapi tiada kecederaan serius di laporkan.

apa pun jangan main2 bleh, kedai runcit kat sana buat contest hadiah Lamborghini. kalau kat malaysia ni shoping complex beso pun hadiah hamper ja paling hebat pun viva sebijik tu pun korang kena shopping 3 troli baru bleh isi borang.


0 comments:

Post a Comment