Home » » Aaron Aziz Cedera Di Set Pengambaran KL Gangster 2

Aaron Aziz Cedera Di Set Pengambaran KL Gangster 2

Pelakon super-duper terkenal, Aaron Aziz terpaksa dikejarkan ke hospital gara-gara babak stunt dalam filem KL Gangster 2.

Menurut portal Murai, Aaron memilih untuk melakonkan sendiri ‘lagak ngeri’ dalam salah satu babak dalam filem berkenaan.

Dek kerana tersalah ‘landing’, mamat tu terpaksa ‘landing’ di katil hospital!

Tetapi kepada ribuan peminat Aaron di luar sana jangan risau, ujian X-ray TIDAK menunjukkan kecederaan serius yang dialami pelakon kelahiran Singapura itu.

Dalam erti kata lain, tak sampailah patah tulang temulang pelakon hebat tersebut

Apapun lebam-lebam jugalah badan dia khabarnya.

Agak-agaknya ‘scene’ apalah yang dia lakonkan sampai jadi macam tu?

Ni yang tak sabar nak tunggu KL Gangster 2 ni.

Yang pasti, kerja tu kerja lah jugak kan, harapnya Aaron kena ambil berat soal keselamatan apatah lagi dia bukanlah ada pengalaman sangat dalam buat kerja-kerja stunt sebegini

Bukan apa, malang tak berbau bro! – Oleh SYAHRIL A. KADIR-mynewshub

1 comments:

  1. Kita semua doakan agar Aaron sihat dan dpt meneruskan penggambaran KL gangster 2. Syabas Aaron atas pencapaian yg diperolehi setakat ini berkat kurniaan bakat yg dianugerahkan Allah serta sifat rendah diri yg ada pada Aaron. All the best!

    ReplyDelete